E-post

Du kan bruke telefonen til Ä sende e-post nÄr du er pÄ farten.

Legg til en e-postkonto

NĂ„r du bruker Gmail-appen for fĂžrste gang, blir du bedt om Ă„ sette opp e-postkontoen din.

1. Trykk pÄ Gmail.
  2. Du kan velge adressen knyttet til din Google-konto eller trykke pÄ Legg til en e-postadresse.
  3. Etter at du har lagt til alle kontoene, trykker du pÄ TA MEG TIL GMAIL.

Send e-post

1. Trykk pÄ Gmail.
  2. Trykk pÄ create.
  3. I Til-boksen skriver du inn en adresse, eller trykker pÄ more_vert > Legg til fra Kontakter.
  4. Skriv inn meldingsemnet og e-posten.
  5. Trykk pÄ send.