Nokia 1.3

5.71 GO
Skip to main content
Pametni telefoni

Nokia 1.3

Iskusite mnogo, mnogo više.

Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 1.3 from Front and Back
BojaCharcoal
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 1.3 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.

Sve što vam je potrebno i još više

Nokia 1.3

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Nokia 1.3 pruža sve što vam je potrebno. Uz veliki HD+ ekran dijagonale 5,71 inča više vam ništa ne može promaći. Opcija za fotografisanje pri slabom osvetljenju znači da možete da beležite snimke i nakon zalaska sunca, a sve to uz bateriju koja traje čitav dan. Pored toga, sa najnovijim Android 10 sistemom (Go izdanje) sada možete obavljati svoje poslove brže i bezbednije.

Kompletne specifikacije

Ekran

Na HD+ ekranu dijagonale 5,71 inča možete da vidite čak i one najsitnije detalje.

Baterija

Zahvaljujući bateriji od 3000 mAh1 vaš telefon je dostupan po čitav dan.

Fenomenalne fotografije čak i pri slabom osvetljenju, uz pomoć tehnologije veštačke inteligencije.

Android™ 10 (Go izdanje)

Brzina i bezbednost koje su, jednostavno, sve bolje i bolje.

Ekran

Veći. Svetliji. Smeliji.

Svi detalji će biti izuzetno jasni na prostranom HD+ ekranu dijagonale 5,71 inča – čak i kada ste napolju – zahvaljujući poboljšanoj osvetljenosti.

Procesor

Vrhunske performanse

Nokia 1.3 postiže brzinu koja vam je potrebna zahvaljujući procesoru Qualcomm® 215 Mobile Platform.

Baterija

Napunjen po čitav dan. Svaki dan.

Uz Nokia 1.3 telefon sada možete da obavite još više poslova tokom dana i to zahvaljujući bateriji koja vas neće usporavati. Uz bateriju od 3000 mAh1 vaš telefon će biti napunjen od jutra do večeri.2
Dizajn

Dobra osnova. Sjajan završetak.

Glatko prednje staklo i čvrsta poleđina telefona sa 3D nano-teksturom kreiraju lep i snažan izgled koji je inspirisan nordijskim dizajnom. Odaberite jednu od 3 prelepe boje – cijan, boja peska i boja uglja.

Dugme Google Assistant³

Brz pristup Google Asistentu

Saznajte kakvo vas vreme očekuje, pozivajte prijatelje, pratite najnovije vesti i još mnogo toga koristeći samo svoj glas – zahvaljujući specijalnom Google Assistant dugmetu.

Android™ 10 (Go izdanje)

Priprema. Pozor. Sad.

Sa najnovijim Android™ 10 sistemom (Go izdanje) sada možete obavljati svoje poslove brže i bezbednije. Osim toga, ovaj model je spreman za Android 11 (Go izdanje), što znači da će biti ažuriran na vreme.

Google Go

Označite. Skenirajte. Saznajte.

Google Lens Go vam pomaže da pretražite sve ono što vidite. Jednostavno označite i skenirajte tekst koji ne razumete, zatim će taj tekst biti pročitan naglas ili preveden sa stranog na vaš maternji jezik.

Gallery Go

Pronađite svoje fotografije još brže

Zahvaljujući automatskom organizovanju fotografija uz pomoć Gallery Go, prelistavanje slika u galeriji je lakše nego ikada. Osim toga, sada možete uređivati fotografije još brže i to uz samo jedan klik.

Fotografisanje uz pomoć tehnologije veštačke inteligencije

Da svetlom rasterate tamu

Želite da pravite sjajne fotografije i nakon zalaska sunca? Nikakav problem. Zahvaljujući moćnoj tehnologiji veštačke inteligencije sada možete snimati svetlije fotografije s puno detalja čak i pri slabom osvetljenju.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom⁵

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana robna marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm je robna marka kompanije Qualcomm Technologies Inc. i/ili njenih podružnica.

Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

¹ Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

² Bateriju koja traje čitav dan kompanija HMD Global testirala je u realnim uslovima korišćenja. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, video striming, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju.

³ Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

⁴ Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.