Nokia 3.2

6.26
Skip to main content
Pametni telefoni

Nokia 3.2

Veći ekran ne podrazumeva veću cenu.

Enlarge Crna Nokia 3.2 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 3.2 from Front
Enlarge Crna Nokia 3.2 from Back
Enlarge Crna Nokia 3.2 from Back
Enlarge Crna Nokia 3.2 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 3.2 from Front
Enlarge Crna Nokia 3.2 from Back
Enlarge Crna Nokia 3.2 from Front and Back
BojaCrna
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 3.2 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.
Kupi od Tehnomanija

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, poput količine memorije, na primer. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Nokia 3.2

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Vidite više sa velikim HD+ ekranom dijagonale 6,26 inča i uradite više sa baterijom koja traje i do 2 dana1. Zabeležite svoje najbolje uspomene sa kamerama od 13 MP i 5 MP, čak i pri slabom osvetljenju. Koristite identifikaciju lica za brzo otključavanje i momentalan pristup telefonu. Završavajte poslove koristeći Google Assistant.
Kompletne specifikacije

Ekran

HD+ ekran dijagonale 6,26 inča, sa razmerom prikaza 19:9.

Prepoznavanje lica

Glavna kamera od 13 MP sa autofokusom. Prednja kamera od 5 MP sa funkcijom prepoznavanja lica.

Baterija

Baterija koja traje i do 2 dana sa samo jednim punjenjem¹.

Google Assistant

Brzi pristup Google Assistant funkcijama sa namenskim dugmetom za Google Assistant.

Vidite više, uradite više

Veća i bolja

It’s big and it’s clever

Budite u centru dešavanja za sve vaše omiljene sadržaje sa ekranom napravljenim za ozbiljan striming koji se prilagođava vašem okruženju – unutra i napolju. Uživajte u kamerama bez određenog vremena rada, projektovanim da rade pod svim uslovima osvetljenja i čuvajte svoje uspomene pomoću opcija interne i eksterne memorije. Zatim neka sve bude na sigurnom, sa podešenim otključavanjem uz pomoć prepoznavanja lica.

Ekran

Veliki ekran koji se prilagođava vama

Budite još bliži akciji sa našim impresivnim HD+ ekranom od 6,26 inča i ne propustite ni jedan trenutak zahvaljujući odnosu slike od 19:9 sa prilagodljivim osvetljenjem za optimalnu jasnoću. Savršen ekran za nezaboravno maratonsko gledanje.

Kamera

Kamera bez vremenskog ograničenja

Sićušna zadnja kamera sa 13 MP i autofokusom sjajno radi u zatvorenom ili otvorenom prostoru. A prednja kamera sa 5 MP snima prekrasne fotografije bez obzira na doba dana.

Prepoznavanje lica

Pogledajte brže otključavanje

Imamo i to. Uz napredno prepoznavanje lica, telefon se otključava za manje od dve sekunde, čak i pri slabom osvetljenju. Pokreće ga napredna veštačka inteligencija, uključujući detekciju otvorenih očiju i algoritme za dubinsko učenje, što znači da je bezbedan, prikladan i da radi u roku od samo par sekundi.

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor
Saznajte više o sistemu Android 10
Baterija

Baterija koja traje danima

Ostavite punjač kod kuće za vikend. Baterija telefona Nokia 3.2 traje i do 2 dana sa jednim punjenjem1, unapređena sa veštačkom inteligencijom koja uči kako koristite telefon za minimiziranje aplikacija i potrošnju energije, za vreme trajanja baterije iznad norme.
Kapacitet baterije

Računajte trajanje baterije u danima, a ne u satima

Ogromna baterija od 4000 mAh 2 ima snagu dovoljnu za 2 dana sa samo jednim punjenjem1. Ali ona nije samo velika. Ona je takođe pametna uz pomoć Android™ 9 Pie sistema, sa prilagodljivom baterijom koja upravlja vašim aplikacijama u pozadini i uči o vašem načinu upotrebe. Tako da možete bez brige da zaboravite na svoj punjač.
Performanse

Stvoren da izvršava zadatke

Qualcomm® Snapdragon™ 429 procesor sa četiri jezgra je proizveden u 12 nanometara. Zvuči impresivno? Jeste, pruža vam poboljšane performanse i veliku uštedu baterije.

Svetlo obaveštenja

Vaš svet na jedan pogled

Treba vam vremena da biste prekinuli vezu? Sa zaključanim Nokia 3.2 telefonom, dugme za napajanje povremeno svetli prirodnim svetlom, upozoravajući vas na obaveštenja bez prekida vašeg zena.

Google Assistant

Dobijte pomoć u pokretu ili kod kuće, sa samo jednim dodirom

Veoma brz tempo života pojednostavljen je uz taster Google Assistant3. Postavljajte pitanja, pogledajte svoj raspored ili čak prigušite svetla. Vaš pomoćnik čak i uči što ga više koristite. Možete da uradite više sa svojim životom tako što ćete manje raditi sa telefonom.
Vizuelni snimak

Vidite više, uradite više

Duplim pritiskom na taster dobijate vizuelni prikaz svih vaših aktivnosti. Sa proaktivnim predlozima i personalizovanim podacima dobijate informacije koje su vam neophodne za jednostavnije obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Sve je tu - od informacija o sastancima do informacija o vašim svakodnevnim obavezama.

Režim „Walkie-talkie“

Samo recite, i on će to izvršiti

Želite li brži način da razgovarate sa Google pomoćnikom? Pritisnite i držite dugme Google Assistant i odmah postavljate pitanja i recite mu šta da radi.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

Google, Android i druge povezane oznake i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju u stvarnom vremenu video zapisa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.
2Baterija ima ograničene cikluse punjenja i kapacitet baterije se smanjuje tokom vremena. Nakon nekog vremena će možda biti potrebno da zamenite bateriju.
3Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.