Facebook Instagram YouTube LinkedIn 6.55

Nokia 5.3

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Više kamera, veći ekran, manje dosade.

Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front and Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Back
Enlarge Charcoal Nokia 5.3 from Front and Back
BojaCharcoal
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 5.3 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Razmišljajte široko. Razmišljajte izvan granica.

Nokia 5.3

From HMD - makers of Nokia phones

Razmišljajte izvan granica uz Nokia 5.3 telefon. Pomerite granice fotografisanja uz pomoć neverovatne četvorostruke kamere. Zahvaljujući mega-ekranu dijagonale 6,55 inča zakoračićete u jedan potpuno novi svet. A možete i jednom za svagda zaboraviti na strah od ispražnjene baterije, zahvaljujući bateriji koja traje 2 dana1. Uz to, obavljajte svoje poslove još brže zahvaljujući procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 665 i najnovijem Android 10 operativnom sistemu – koji postaje sve bolji sa svakom novom nadogradnjom softvera tokom 2 godine.
Kompletne specifikacije

Kamera

Neverovatna četvorostruka kamera sa naprednom tehnologijom fotografisanja zasnovanoj na veštačkoj inteligenciji.

Ekran

Gledajte sve vaše omiljene video sadržaje na fantastičnom ekranu dijagonale 6,55 inča.

Procesor

Kao stvoren za igranje, zahvaljujući moćnom Qualcomm® Snapdragon™ 665 procesoru.

Baterija

Vaš uređaj će duže ostati napunjen, zahvaljujući bateriji koja traje 2 dana1.

Četvorostruka kamera

Prava kamera za pravi trenutak

Snimajte fotografije iz potpuno novih uglova pomoću neverovatne četvorostruke kamere. Pored toga, udahnite život svojim noćnim snimcima i portretima zahvaljujući moćnom fotografisanju zasnovanom na veštačkoj inteligenciji – bez obzira na doba dana.

Dizajn

Izdržljivost nikad nije izgledala tako dobro

Nokia 5.3 ima elegantno 2.5D prednje staklo, dok je zadnja strana izrađena od kompozitnog materijala visoke izdržljivosti, otpornog na ogrebotine. Odaberite jednu od 3 boje inspirisane nordijskim nasleđem – cijan, boja peska i boja uglja.

SERTIFIKOVANO OD STRANE TÜV RHEINLAND

Odmor za vaše oči

Uz veliki ekran, potrudili smo se da vam pomognemo da sačuvate svoj vid. Upravo zbog toga je Nokia 5.3 telefon dobio sertifikat Plavog osvetljenja niskog intenziteta od strane TÜV Rheinland, što praktično znači manje naprezanja za vaše oči dok koristite sve one omiljene aplikacije, igrate igrice i gledate video-zapise.

Saznajte više

Napredno AI snimanje

Pametni alati uz pomoć kojih će vaše fotografije zablistati

Moćne funkcije fotografisanja podržane veštačkom inteligencijom pružaju vam kreativne alate za pravljenje fantastičnih fotografija. Napravite fenomenalnu fotografiju čak i sa isključenim blicem, zahvaljujući Noćnom režimu rada. Zabeležite fantastične fotografije koje će se zaista izdvajati od drugih koristeći režim Portret sa poboljšanim bokeh efektima.

Ekran

Uživajte u mogućnostima koje pruža veliki ekran

Impresivni ekran dijagonale 6,55 inča vodi vas u jedan potpuno novi svet – bilo da se igrate ili strimujete. A uz sve to, čak i tako ogroman ekran ipak može da stane u vaš džep. To je zaista dobitna kombinacija.

Baterija koja traje 2 dana¹

Snaga kojoj možete da verujete

Vaš uređaj će ostati napunjen 2 dana1 zahvaljujući bateriji kapaciteta 4000 mAh2 i adaptivnoj bateriji koja je potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije i koja štedi energiju za one aplikacije koje najviše koristite. Ovo znači da možete zauvek reći zbogom strahu od ispražnjene baterije.
Igrice i zabava

Stvoren da bude brz. Unapređen za igru.

Pređite na viši nivo i ostanite duže u igri zahvaljujući dinamičnom Qualcomm® Snapdragon™ 665 procesoru i fantastičnom ekranu dijagonale 6,55 inča.

Android One obećanje

Spreman za Android™ 11 i novije verzije

Android One pruža čisto iskustvo korišćenja softvera sa modernizovanim interfejsom i bez neželjenog softvera. Osim toga, uz redovne bezbednosne i softverske nadogradnje, vaš Nokia 5.3 telefon će biti sve bolji i bolji.

Dugme Google Assistant³

Mala pomoć gde god da krenete

Pristup vašem omiljenom pomoćniku sada je još jednostavniji, zahvaljujući specijalnom Google Assistant dugmetu3. Ovaj model se sa svakom upotrebom sve više prilagođava i uči. To znači da sada možete da obavljate više poslova, a da pri tom manje koristite svoj telefon.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

¹ Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, striming videa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društveni mediji, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.

² Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

³ Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

⁴ Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.