Nokia 6.1

Skip to main content
Pametni telefoni

Nokia 6.1

Hard against knocks, easy on the eye.

Enlarge Crna Nokia 6.1 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 6.1 from Front
Enlarge Crna Nokia 6.1 from Back
Enlarge Crna Nokia 6.1 from Back
Enlarge Crna Nokia 6.1 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 6.1 from Front
Enlarge Crna Nokia 6.1 from Back
Enlarge Crna Nokia 6.1 from Front and Back
BojaCrna
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 6.1 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.

Nokia 6.1

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Pažljivo dizajnirana, nova Nokia 5 je sinonim za vrhunsku izradu. Full HD+ IPS ekran dijagonale 5,5" sa formatom 18:9, pruža jasnije i bolje iskustvo prikazivanja. Glavna kamera od 16 MP i autofokus sa faznom detekcijom omogućava snimanje svakog detalja na fotografijama, dok je prednja kamera od 8 MP sa vidnim poljem od 84,6 stepeni savršena za grupne selfi fotografije.

Hardver

Impressive performance from the Qualcomm® Snapdragon™ 630 processor

16 MP rear camera

With ZEISS Optics and 4K video recording

Two microphones

High-fidelity spatial audio recording

Solid design

Sleek yet durable aluminium unibody

Telefon na koji zaista možete da se oslonite

Kamere

Spremno za objavljivanje

ZEISS optika i blic sa dva tona na novom Nokia 6 telefonu čine svaku sliku vrednom deljenja bez oklevanja. Možete i da snimite 4K video zapis i preuzmete izuzetno kvalitetne fotografije u trenutku. Zumirajte ih ili isecite, bez uticaja na njihov kvalitet.

Kamere

Zakoračite iza scene

Istovremeno snimajte šta se dešava ispred i iza kamere pomoću režima Dual-Sight. Sa podeljenog ekrana možete prikazati svaki trenutak pravo na Facebook Live™ ili YouTube Live kanal.

Dizajn

Napravljen kao tenk

Zahtevni proces oblikovanja pretvara blok aluminijuma u telo telefona iz jednog dela. Tako dobijate izdržljivi pametni telefon koji možete da nosite bilo gde. Nova Nokia 6 ima čvrstoću na koju možete da računate kada se pojave teškoće.

Ivice obrađene dijamantskim sečivom sa delovima naglašenim u snažnoj boji

Izdržljivo 6000 telo iz jednog komada aluminijuma

Ergonomski postavljen senzor otiska prsta

Eloksiranje u dva tona

Svetao full-HD ekran od 5.5" sa visokim kontrastom
Corning® Gorilla® Glass staklo za zaštitu ekrana
As awarded 
by the Chicago Athenaeum: 
Museum of Architecture and Design

Nokia 6.1: Dobitnik nagrade Good Design® za 2017–2018.

Good Design logo
Hardver

Sva snaga koja vam je potrebna

Nova Nokia 6 se isporučuje sa mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 630 i 3 GB RAM memorije. To znači da ćete manje čekati da se učitaju aplikacije, a više uživati u njima sa prijateljima.

  • Više od 60% bolje performanse od modela Nokia 6
Hardver

Pokretanje je brže

Charge up to 50% in 30 minutes with USB type-C charging.

„Android Enterprise Recommended“

Pečat koji predstavlja garanciju

„Android Enterprise Recommended“ služi kao vaša garancija da su snaga, bezbednost i fleksibilnost Android telefona pogodni za vaše preduzeće. Google je rigorozno testirao svaki uređaj koji nosi njegovu oznaku da bi se osiguralo da ispunjava određen skup zahteva.

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor
Audio

Više zvuka, manje buke

Nema mesta za izgovore kada svi mogu da čuju šta se tačno desilo. Nova Nokia 6 snima prostorni zvuk sa dva mikrofona i osigurava zvuk visoke definicije u svakom klipu koji snimite.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

Google, Android, Android One i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Unapred instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora. 2Novi telefon Nokia 6 Dual SIM sa dve SIM kartice ima hibridni konektor za drugu SIM karticu ili za MicroSD karticu. 3Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Nakon nekog vremena će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 5Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo / Android 9 Pie, moguća je nadogradnja na Android 10. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže * Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.