6.0

Nokia 7 Plus

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Durability and design meet in this award-winning smartphone.

Enlarge Crna Nokia 7 plus from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 7 plus from Front
Enlarge Crna Nokia 7 plus from Back
Enlarge Crna Nokia 7 plus from Back
Enlarge Crna Nokia 7 plus from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 7 plus from Front
Enlarge Crna Nokia 7 plus from Back
Enlarge Crna Nokia 7 plus from Front and Back
BojaCrna
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 7 plus postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.

Nokia 7 Plus

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Proud winner of the EISA Best Consumer Smartphone in 2018-2019, Nokia 7 Plus is purely a phone you can rely on. Watch your photos come to life with the 3 ultra-sensitive cameras featuring ZEISS Optics, ensuring you capture every detail, whether relaxing at the park or enjoying the ambiance of a low-lit cafe. And worry less about running low because the 2-day Adaptive Battery means you can enjoy your moments for longer on the 6" Full-HD+ display.

6" Full HD+ display

With an 18:9 aspect ration for a bigger and better view

Dual rear camera

Get creative with Bokeh and Beautify effects

Dizajn

Sleek and robust with diamond-cur edges

Dugotrajna baterija

Go up to 2 days between charges¹

Postaje sve bolji i bolji

Ekran

Iskustvo sa ekranom

Doživite još bolje iskustvo gledanja na Full-HD+ ekranu od 6 inča u formatu 18:9 ili gledajte i ćaskate istovremeno razdvajanjem ekrana u dva prozora u odnosu 1:1.

Kamera

Svi potencijali kamere

Menjajte različite formate i funkcije snimanja, i podesite parametre unutar različitih režima kamere, npr. intenzitet efekata kao što su Bokeh i Ulepšavanje. Uz Google Objektiv™ i Motion Photos koji su besprekorno integrisani u aplikaciju za kameru, moći ćete lakše nego ikada da istražujete i snimate svet oko sebe na nove, kreativne načine.

Vaše fotografije u najboljem svetlu

Senzori od 12 MP i 13 MP sa ZEISS optikom i 2x optičkim zumom omogućavaju živopisne boje koje oživljavaju vaše fotografije. Sa druge strane, prednja kamera od 16 MP sa ZEISS optikom i odličnim performansama pri slabom osvetljenju pravi neverovatne selfi fotografije, danju i noću.

Dizajn

Lepota u snazi

obrađene dijamantskim sečivom

Površinski sloj koji izgleda kao da je od keramike

Telo od aluminijuma 6000 serije

Hardver

Baterija koja traje 2 dana¹

Nokia 7 Plus dolazi sa mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 660 i pruža svu snagu koja vam je potrebna. Uz veliku bateriju od 3.800 mAh2 zajedno sa novom funkcijom Prilagodljive baterije na sistemu Android 9 Pie, dobićete do dva dana trajanja baterije sa samo jednim punjenjem1.

Audio

Od tihog šapata do prostorije ispunjene zvukom

Gde god da se nalazite i koliki god je nivo zvuka, tri visokokvalitetna mikrofona su spremna da uhvate svaku akustičnu nijansu.

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor
Saznajte više o sistemu Android 10

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

Google, Android, Android One i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC. Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Kompanija HMD Global sprovela je dvodnevno testiranje baterije pomoću testa korišćenja u stvarnom životu. Test je obuhvatao aktivno korišćenje uređaja sa novom baterijom 5 sati dnevno. Korišćenje je obuhvatalo, npr. igranje igara, strimovanje videa, pozivanje, slanje SMS poruka, pregledanje i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim podešavanjima uređaja u osvetljenom zatvorenom prostoru. Tokom noći, uređaj je bio u stanju pripravnosti. 2Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Na kraju će možda biti potrebno da zamenite bateriju 3 Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora. 4 Telefon Nokia 7 Plus Dual SIM sa dve SIM kartice ima hibridni konektor za drugu SIM karticu ili za MicroSD karticu. 6Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo / Android 9 Pie, moguća je nadogradnja na Android 10. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže * Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.