HD+

Nokia C21

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Izuzetna izdržljivost i bezbednost

Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Front and Back
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Front
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Back
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Back
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Front and Back
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Front
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Back
Enlarge Dark Blue Nokia C21 from Front and Back
BojaDark Blue
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia C21 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Živite život punim plućima

Približava vas cilju. Vodi vas dalje.

Nokia C21 kombinuje naša prepoznatljiva obećanja koja se odnose na bezbednost i kvalitet izrade sa nizom uzbudljivih novih funkcija.

Evolucija u bezbednosti

Strimujte, surfujte, kupujte ili koristite usluge onlajn bankarstva potpuno sigurno uz bezbednosna ažuriranja tokom 2 godine i otključavanje pomoću otiska prsta i putem prepoznavanja lica podržanog tehnologijom veštačke inteligencije.

Dobro izgleda. Duže traje.

Sadrži izuzetno jaku unutrašnju metalnu šasiju i ojačano zaštitno staklo. Svaki Nokia C21 je rigorozno testiran kako bi se osiguralo da zadovoljava naše stroge standarde izdržljivosti.

Nokia C21

From HMD - makers of Nokia phones

Telefon Nokia C21 je napravljen da vas približi cilju i odvede dalje. Kao standard, kombinuje bezbednosna ažuriranja na svaka tri meseca tokom 2 godine sa našom prepoznatljivom izdržljivošću – što ga čini savršenim izborom za prihvatanje performansi pametnog telefona. Legendarno celodnevno trajanje baterije – sa samo jednim punjenjem – znači da možete više da uživate radeći ono što volite. A veliki svetao HD+ ekran dijagonale 6,5 inča je savršen za strimovanje, prevlačenje, skrolovanje i deljenje, gde god i kad god poželite.

Kompletne specifikacije

Baterija koja traje ceo dan¹

Ostanite povezani duže, bez brige da ćete morati da dopunite bateriju.

Bezbednost koja evoluira

Bezbednosna ažuriranja na svaka tri meseca tokom 2 godine² štite vaš uređaj od najnovijih pretnji.

Veliki i svetao HD+ ekran

Doživljaj ispred ekrana koji oduzima dah i zadivljujuća zabava, a sve to na ekranu visoke rezolucije dijagonale 6,5 inča.

Više od kamere

Kamera od 8 MP sa autofokusom besprekorno očitava QR kodove – a prednja kamera sa blicem je savršena za selfije.

Baterija koje traje ceo dan

Izaberite telefon koji vas neće izneveriti i koji ima bateriju koja traje ceo dan – pružajući vam slobodu da nastavite dalje sa samo jednim punjenjem.

Pametna bezbednost koja evoluira

Bezbednosna ažuriranja na svaka tri meseca tokom 2 godine zaštitiće vaš uređaj od najnovijih bezbednosnih pretnji. Uz to, otključavanje pomoću otiska prsta i putem prepoznavanja lica podržanog tehnologijom veštačke inteligencije osigurava da samo vi možete da pristupite svom Nokia C21 telefonu.

Fenomenalan HD+ ekran

Sa velikim i svetlim HD+ ekranom dijagonale 6,5 inča, možete da gledate filmove tačno onako kako su zamišljeni – a baterija koja traje ceo dan omogućiće vam da ih odgledate do kraja.

Radite sve što želite, još brže

Sa svojim 4G mogućnostima, Nokia C21 vam omogućava da strimujete, delite i preuzimate velikom brzinom. A sa osmojezgarnim procesorom, uz modernizovani operativni sistem, moći ćete brzo da se krećete između omiljenih funkcija.

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

1 Nokia C21 obezbeđuje trajanje baterije tokom celog dana na osnovu našeg testa korišćenja sprovedenog u realnim uslovima. Više informacija na [https://www.nokia.com/phones/nokia-c21](https://www.nokia.com/phones/nokia-c21). Rezultati se mogu razlikovati usled drugačijeg načina povezivanja, uslova okoline i drugih promenljivih. 2 Od globalnog predstavljanja proizvoda

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave.

Kompanija HMD Global Oy je ekskluzivni nosilac licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logoi su zaštićene marke kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost.