5G 6.67

Nokia X10

Skip to main content

Vizualizujte svoje poslovne ideje koristeći funkciju korekcije boja i podelite ih pomoću 5G¹.

Enlarge Forest Nokia X10 from Front and Back
Enlarge Forest Nokia X10 from Front
Enlarge Forest Nokia X10 from Back
Enlarge Forest Nokia X10 from Back
Enlarge Forest Nokia X10 from Front and Back
Enlarge Forest Nokia X10 from Front
Enlarge Forest Nokia X10 from Back
Enlarge Forest Nokia X10 from Front and Back
BojaForest
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia X10 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.

Živite brzo, opustite se. Sa 5G.

Nokia X10

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Vođenje vašeg poslovanja zahteva energiju, performanse i inovacije – sve ono što ćete pronaći u telefonu Nokia X10. Superbrzi 5G¹ i full HD+ ekran omogućavaju vam da snažno i odlučno obavite vaš posao. U međuvremenu, četvorostruka kamera od 48 MP sa ZEISS optikom zabeležiće sve što vam je važno. Pored toga, profesionalni alati za korekciju boja pomoći će vam da svoje ideje predstavite zaista sa stilom. Takođe ćete dobiti najnoviji Android™ 11, kao i nadogradnje operativnog sistema i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine, tako da možete da uživate u novim funkcijama i sada i u budućnosti.

Kompletne specifikacije

5G brzine

Preuzimajte i otpremajte datoteke očas posla, uz brzo i pouzdano 5G povezivanje¹.

Full HD+ ekran dijagonale 6,67 inča

Podelite svoje ideje uz kafu i na velikom ekranu im pokažite šta mislite.

Uređivanje i korekcija boja

Koristite čitav set alata da pretvorite vaše snimke u slike koje možete da koristite kako biste predstavili svoje ideje.

Brzi 5G

Radite i opustite se uz neverovatno veliku 5G brzinu

5G može da unapredi vaše poslovanje, omogućavajući vam da više stvari uradite brže. Pomislite samo na video konferencije, slanje datoteka, preuzimanje velikih prezentacija i uspostavljanje veza, sve to do 20 puta brže.² A kad produktivnost poraste, raste i vreme vašeg odmora. To je zaista dobitna kombinacija.

Bezbednost

Bezbednost koja postaje sve pouzdanija

Uz bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine, vaše najveće i najvažnije datoteke, video zapisi, fotografije i podaci biće u sigurnim rukama.

Android™ One

Softver koji postaje sve bolji

Android 11 donosi mnoštvo inovativnih funkcija za vaš telefon, kao što su mogućnosti da vidite, odgovarate na konverzacije i kontrolišite ih u više aplikacija za razmenu poruka, sve na istom mestu. Dakle, bez obzira na to koliko ste traženi, nikad ništa nećete propustiti. A uz redovna softverska ažuriranja, bićete ispred konkurencije i uživaćete u novim funkcijama tokom godina koje dolaze.

Full HD+ ekran dijagonale 6,67 inča

Uronite u nešto što je više od posla

Full HD+ ekran je savršen za rad u pokretu, video pozive, efektne prezentacije ili potpuno uživanje u legendarnom filmu na kraju grandioznog dana.

Dizajn

Predivno pouzdan

Nokia X10 dolazi u dve boje inspirisane skandinavskim pejzažom. Osim toga, telefon je dovoljno robustan da izdrži svakodnevne izazove i pri tome izgleda sjajno.

Baterija

Ostaje hladan čak i kada ste vi pod pritiskom

Naš napredni sistem hlađenja znači da vaš telefon ostaje hladan čak i kad vi naporno radite. A uz bateriju koja može da traje do dva dana³, njegova radna etika je snažna koliko i vaša.

Procesor

Pripremite se za performanse koje prkose seriji

Kada je reč o životu vašeg uređaja, sve je u performansama. Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobilna platforma znači da vas čekaju ozbiljno velike brzine. Radite više poslova odjednom koristeći svoje aplikacije: istovremeno pratite najnovije vesti i uživajte u omiljenim emisijama.

Produktivnost

Tamo gde se posao susreće s vikendom

Režim Fokusa omogućava vam da radite bez ometanja, a režim Vremena spavanja pomaže vam da se opustite. Jer dobar sutrašnji dan započinje dobrim snom.

E-otpad

Menjamo sadržaj kutije da bismo smanjili količinu e-otpada

Telefonski punjači svake godine stvore hiljade tona e-otpada u EU. Imajući u vidu da mnogi od nas već imaju punjač, mi smo ga u pakovanju zamenili razgradivom maskom da bismo pomogli da se smanji količina e-otpada i omogućili da vaš telefon duže traje. Treba vam punjač? Još uvek možete da ga kupite, a prihod od prodaje doniraćemo za zaštitu životne sredine.
Saznajte više

Unapredite svoju bezbednost uz ExpressVPN

Bez obzira na to da li koristite WiFi ili prenos podataka putem mobilne mreže, ExpressVPN pruža dodatni nivo zaštite vašoj internet vezi, štiteći vaše podatke od znatiželjnih očiju. Dobijte 30-dnevno besplatno probno korišćenje usluge ExpressVPN, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Nemate nikakvu obavezu i nije potrebno da navedete način plaćanja — bićete spremni za manje od minuta.

Saznajte više
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Sve što želite da čujete i još mnogo toga

Sve numere i podkasti koje znate i volite — i milioni koje tek treba da otkrijete. Nokia pametni telefoni sada imaju unapred instaliran Spotify, najpopularniji audio striming servis. To vas stavlja na samo nekoliko dodira od najpopularnijih pesama, najvećih svetskih izvođača. Spremni za izvođenje svake nedelje na Spotify servisu.

Saznajte više
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana robna marka korporacije Nokia. Android, Google i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i/ili njenih podružnica. Qualcomm i Snapdragon su robne marke kompanije Qualcomm Incorporated, registrovane u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1Pokrivenost mrežom 5G je ograničena i može se desiti da provajder mrežnih usluga ne podržava tu tehnologiju. Stvarna brzina zavisi od mreže i drugih faktora. 2 Prema internom testiranju kompanije HMD Global, u live 4G mrežama kompatibilni telefon ostvaruje prosečnu brzinu prenosa podataka od prosečno 60 Mbps. U live 5G mrežama, Nokia X10 može da dostigne brzine prenosa podataka čak do 1,2 Gbps. 3 Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju video-snimaka u realnom vremenu, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.