Facebook Instagram YouTube LinkedIn 6.5

Nokia 2.4

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Pametna obrada slika i baterija susreću se sa velikim ekranom.

Enlarge Grey Nokia 2.4 from Front and Back
Enlarge Grey Nokia 2.4 from Front
Enlarge Grey Nokia 2.4 from Back
Enlarge Grey Nokia 2.4 from Back
Enlarge Grey Nokia 2.4 from Front and Back
Enlarge Grey Nokia 2.4 from Front
Enlarge Grey Nokia 2.4 from Back
Enlarge Grey Nokia 2.4 from Front and Back
BojaGrey
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 2.4 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Nokia 2.4

From HMD - makers of Nokia phones

Nokia 2.4 telefon je spreman za vas. Uz pomoć tehnologije Prilagodljive baterije sačuvajte energiju i do 2 dana, zabeležite noćne snimke pune detalja uz podršku veštačke inteligencije i lako otključajte vaš telefon uz pomoć otiska prsta ili samo jednim pogledom. Oživite vaše priče uz impresivni HD+ ekran razmere 20:9 i dijagonale 6,5 inča. Uz to, Nokia 2.4 telefon je spreman za Android 11 i novije verzije, tako da možete da očekujete softverska ažuriranja tokom 2 godine, kao i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine.

Kompletne specifikacije

Snimajte kad padne mrak sa noćnim režimom i napravite zadivljujuće selfije u režimu Portret.

Ekran

Šta god da radite, učinite to većim na HD+ ekranu dijagonale 6,5 inča.

Android One

Računajte na najnovije bezbednosne i Android funkcije u godinama koje dolaze.

Baterija

Pametna baterija znači manje punjenja i trajanje do čak 2 dana.

Veći, pametniji, napravljen po vašoj meri

Noćni režim

Detalji u mraku

Trenuci koje vredi zabeležiti ne dešavaju se uvek po danu. Pomoću naprednog stapanja slika i slaganja ekspozicije u noćnom režimu možete da snimite živopisne detalje u uslovima slabije osvetljenosti.

Portretni režim

Zauzmite pozu

Dodajte vašem svetu umetničku notu uz pomoć režima Portret i njegovih prilagođenih oblika i zamućenih pozadina. Osim toga, uz novi editor u režimu Portret, možete da promenite fokus i uredite slike čak i nakon što ste ih zabeležili.

Baterija koja traje 2 dana¹

Očekujte još mnogo toga...

Koristite vaš telefon Nokia 2.4 i do 2 dana sa samo jednim punjenjem1. Prilagodljiva baterija od 4500 mAh2, koja je potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije, daje prioritet aplikacijama koje najviše koristite – tako da možete da nastavite da radite stvari koje volite.

Full HD+ ekran dijagonale 6,5 inča

Iskoristite sve mogućnosti

Gledajte, učite i stvarajte na HD+ ekranu dijagonale 6,5 inča – koji poseduje selfie notch, kako biste unapredili iskustvo gledanja.

Senzor za otisak prsta

Jednostavan pristup

Otključajte vaš uređaj brzo i jednostavno sa prikladnim senzorom za otisak prsta ili koristite otključavanje putem prepoznavanja lica koje je podržano tehnologijom veštačke inteligencije – tako da vaš telefon uvek ostane samo vaš.

Dizajn

Snažni finski koreni

3D maska sa nano teksturom bezbedno leži u vašoj ruci i dolazi sa fenomenalnom nordijskom završnom obradom. Uz to, šasija od livenog metala s polikarbonatnim oklopom omogućava da vaš telefon udobno leži u ruci i da bude stabilan.

Android One

Spremni za ono što dolazi

Uživajte u čistom doživljaju softvera preko modernizovanog interfejsa i bez nepotrebnog softvera. Osim toga, budite u toku sa najnovijim funkcijama operativnog sistema Android™, sa bezbednosnim mesečnim ažuriranjima tokom 3 godine i nadogradnjama operativnog sistema tokom 2 godine.

Dugme Google Assistant³

Mala pomoć gde god da krenete

Google Assistant na mobilnom uređaju uvek je uz vas – tako da sada možete da završite poslove brže koristeći samo sopstveni glas. Upravljajte zadacima, kreirajte liste i dobijte uputstva dok ste u pokretu, sve to uz samo jedan pritisak na dugme.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana robna marka korporacije Nokia. Google, Android i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave.

¹ Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, video striming, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. Trajanje baterije umnogome zavisi od postavki, načina korišćenja i drugih činilaca.

² Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

³ Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Tamo gde nije dostupan, Google Assistant je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

⁴ Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.

* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.