Nokia C12

6.3
Skip to main content
Pametni telefoni

Nokia C12

Sva obećanja u pogledu izdržljivosti i performansi sada su dostupnija nego ikada pre.

Enlarge Dark Cyan Nokia C12 from Front and Back
Enlarge Dark Cyan Nokia C12 from Front
Enlarge Dark Cyan Nokia C12 from Back
Enlarge Dark Cyan Nokia C12 from Back
Enlarge Dark Cyan Nokia C12 from Front and Back
Enlarge Dark Cyan Nokia C12 from Front
Enlarge Dark Cyan Nokia C12 from Back
Enlarge Dark Cyan Nokia C12 from Front and Back
BojaDark Cyan
Opcije
Obavesti me

Obavesti me kad Nokia C12 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Takođe me prijavi za vesti o budućim proizvodima i ostalim relevantnim informacijama. Prihvatam politiku privatnosti kompanije HMD Global.
Nokia C12 devices
Nokia C12 devices
Nokia C12

Unapređen doživljaj korišćenja mobilnog telefona

Vrhunski snimci i veličanstveni prikaz

Snimajte korišćenjem moćnih režima za noćno snimanje i portrete uz pomoć prednje i glavne kamere, a zatim se svojim snimcima divite na očaravajućem HD+ ekranu dijagonale 6,3 inča.

Više onih stvari koje su zaista važne

Najnovije funkcije za uštedu baterije, koje joj produžavaju životni vek, najnovije bezbednosne i funkcije za zaštitu privatnosti, i unapređene performanse zahvaljujući dodatnoj virtuelnoj memoriji¹ kapaciteta 2 GB i osmojezgarnom procesoru.

Dugotrajan, kako spolja tako i iznutra

Efikasno iskustvo korišćenja pametnog telefona, sa manje unapred instaliranih aplikacija, omogućava vam da bolje planirate korišćenje prostora za čuvanje podataka i smanjite troškove za prenos mobilnih podataka. Rigorozno testiran na izdržljivost prilikom slučajnog pada.

Nokia C12 in Charcoal, Dark Cyan and Light Mint

Nokia C12

Od kompanije HMD - proizvođača Nokia telefona

Vreme je za unapređeno iskustvo. Zabeležite svoje uspomene pomoću moćnih režima za noćno snimanje i portrete, koji su dostupni kako na prednjoj tako i na glavnoj kameri, a zatim ih iznova doživite preko fantastičnog HD+ ekrana dijagonale 6,3 inča. Efikasan i ažurirani softver nudi najnovije bezbednosne funkcije, a pritom u pozadini čak štedi bateriju, mobilne podatke i prostor za čuvanje podataka. Ovaj telefon je napravljen da ide korak dalje, jer nudi i zaštitu od prašine, prosipanja tečnosti po njemu² i slučajnog ispadanja iz ruku³, što je i dokazano kroz neke od najrigoroznijih mogućih testova pouzdanosti.

Kompletne specifikacije

Android™ 12 (Go edition)

Ličniji i bezbedniji doživljaj koji ne iziskuje napor.

Moćna kamera

Moćni režimi za noćno snimanje i portrete dostupni su na prednjoj i na glavnoj kameri.

Veliki ekran i kompaktan oblik

HD+ ekran dijagonale 6,3 inča, na telefonu koji se komotno drži u ruci.

Testiran na izdržljivost

Veća izdržljivost prilikom slučajnog ispadanja.

The sculpted rear of Nokia C12

Radi pod pritiskom

Nokia C12 objedinjuje moć osmojezgarnog procesora i dodatnih 2 GB virtuelne memorije,¹ uz čiju pomoć će vaše aplikacije raditi besprekorno. Pritom je i veoma izdržljiv – testiran je iznova i iznova kako bi izdržao sve izazove svakodnevnog korišćenja.

The rear camera on Nokia C12 featuring Night and Portrait modes

Zadivljujući snimci, bilo danju ili noću

Kombinuje kamere sa moćnim softverom za obradu slike, koji radi u režimima za noćno snimanje i portrete, kako na prednjoj tako i na glavnoj kameri.

The 6.3” HD+ selfie notch display on Nokia C12

Veliki ekran koji nije kabast

Video-zapisi i aplikacije izgledaju sjajno na HD+ ekranu dijagonale 6,3 inča, sa prorezom za selfi koji maksimalno štedi koristan prostor ekrana. I sve to na telefonu koji možete komotno držati jednom rukom.

Izdržljiv iznutra, prefinjen spolja

Nokia C12 telefon je pravljen za moderno doba – a to se odnosi i na njegov dizajn. Zahvaljujući lepo izvajanoj poleđini sa metalik završnom obradom i 3D šarom protiv klizanja, ovaj telefon može da se pohvali izgledom koji je danas moderan, a sutra će se smatrati bezvremenim. A budući da se radi o Nokia pametnom telefonu, testiran je iznova i iznova i još je izdržljiviji u pogledu zaštite od prašine, vlage² i slučajnog pada.³

The metallic finish and a 3D pattern on Nokia C12
The Nokia C12 has an all-day battery

Napravljen da traje

Koristeći sve prednosti najsavremenijih funkcija za uštedu baterije i unapređenog softvera, Nokia C12 ima bateriju koja traje čitav dan⁴, omogućavajući vam da razgovarate po nekoliko sati, dok u režimu pripravnosti može da izdrži i nekoliko nedelja.

Efikasnije iskustvo korišćenja pametnog telefona

Nokia C12 se isporučuje s manje nepotrebnog softvera, kako biste imali više prostora za čuvanje sopstvenih podataka. Još je važnije to što ovaj telefon koristi i manje neželjenih podataka u pozadini, čime vam štedi troškove za prenos mobilnih podataka.

Nokia C12 has less bloatware to give you more storage

Android™ 12 (Go edition)

Nokia C12 isporučuje se sa najnovijim operativnim sistemom Android 12 (verzija Go) koji vam pruža znatno brže i besprekornije iskustvo korišćenja, a optimizovan je tako da štedi memorijski prostor. Takođe vam nudi i pametne predloge i prečice koje povećavaju vašu produktivnost, i pružaju bolju vidljivost i veću kontrolu nad informacijama koje delite preko svog uređaja.

Želite da saznate najnovije vesti o proizvodima kompanije HMD? Samo nam recite gde da ih pošaljemo.

Registrovanjem prihvatam Politiku privatnosti kompanije HMD Global i Internet prodavnice, veb-stranice i dodatka biltenu.

Android je zaštitni znak kompanije „Google LLC”.

¹ Korišćenje proširene memorije (virtuelnog RAM-a) zahteva dovoljno prostora za čuvanje podataka. Radi zaštite prostora za čuvanje podataka, proširenje memorije se automatski i trajno onemogućava čim se dostigne limit od 90% iskorišćenosti raspoloživog prostora za čuvanje podataka. Do toga može da dođe nakon otprilike 4 godine intenzivnog korišćenja telefona.

² IP52 zaštita od prašine sa ograničenim prodiranjem i bez stvaranja štetnih naslaga, kao i zaštita od direktnog prskanja vodom pod uglom do 15 stepeni od vertikale.

³ Na osnovu rezultata nezavisnih testiranja navođenog slobodnog pada (IEC 60068-2-31), prema IDC 4Q21, u poređenju s najprodavanijim modelima u cenovnom rasponu 75–125 $.

⁴ Baterija koja traje celog dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju video-snimaka u realnom vremenu, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.