Kako da obavim hardversko resetovanje pametnog telefona i vratim ga na prvobitna fabrička podešavanja?

Skip to main content

Mi smo proizvođači Nokia telefona. Na pravom si mestu. 👍

Početna strana za podršku

Teme podrške

  • Uređaj
  • Servisiranje i popravke
  • Kako da bezbedno očistim i dezinfikujem svoj Nokia telefon?
Problemi, podrška i informacije o uređaju

Kako da obavim hardversko resetovanje pametnog telefona i vratim ga na prvobitna fabrička podešavanja?

Napomena: Hardversko resetovanje će potpuno izbrisati sve podatke, podešavanja i sadržaj na pametnom telefonu i vratiti ga na prvobitna fabrička podešavanja. Preporučujemo vam da napravite rezervnu kopiju podataka sa uređaja pre hardverskog resetovanja. Posetite ovaj link da biste saznali više o tome kako da napravite rezervnu kopiju podataka sa pametnog telefona na daljinu.

Da biste resetovali pametni telefon i izbrisali sav njegov sadržaj, prvo proverite da li je telefon povezan sa izvorom napajanja. Preporučujemo i da baterija bude napunjena najmanje 50% kada obavljate hardversko resetovanje.

Pritisnite taster za pojačanje zvuka i dugme za napajanje istovremeno u trajanju od oko 30 sekundi ili dok se ne pojavi osnovni meni. Onda odaberite radnju koju želite da preduzmete u izvornom meniju, u ovom slučaju Obriši podatke/fabričko resetovanje.

Možete i da obavite hardversko resetovanje tako što ćete dodirnuti Podešavanja > Rezervna kopija i resetovanje > Resetovanje fabričkih podataka > Resetuj telefon > Izbriši sve.

Da li vam je ovo bilo korisno?